lunes, 17 de enero de 2011

MILLORS FORMES, MILLOR DEMOCRÀCIA

Fa temps que sentim a parlar del desencís que bona part de la societat té amb la política... O amb les formes de dur-la a terme? És això el que cal canviar. A ICV de Cerdanyola ho estem intentant i estic molt il·lusionat amb aquest intent.

La incidència serà important. Em refereixo al projecte "Iniciatives que Mouen Cerdanyola": una millor manera de fer política, pel simple fet que es fa diferent:


  • Programa obert, dividit per àmbits i ampliat amb l'experiència de gent que participa en els diferents sectors i per les opinions dels veins i veines en les trobades de barris.
  • Candidatura oberta: tothom podrà votar l'ordre de la llista, i qui més vots tingui més amunt en la llista anirà. Tant senzill com que les persones que ens representin les hem de poder triar nosaltres (les persones, que no només el partit).El procés el vetllen persones independents (Comissió de Garanties).
Maneres de fer les coses que engresquen perquè són noves, fresques, diferents... era hora de començar a treballar amb aquesta lògica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario