martes, 12 de febrero de 2013

Avui, des del respecte però amb sarcasme


Avui, la PAH ha aconseguit una victòria més, i la ILP per la dació en pagament es debatrà al Congrés. 

Avui, el diputat d'ICV Joan Coscubiela ens ha donat la possibilitat d'escoltar la comparaixença de Mario Draghi. Malgrat la censura franquista modernitzada pels inhibidors de freqüència.

Avui també, el PP ho ha fet tot per impedir el debat de la ILP. Els suicidis (assassinats a sang freda, cara oculta i prepotència llefiscosa) ben poc els importaven. Al contrari.. 

Avui, els bancs segueixen amb beneficis milionaris, i els assassinats a sang freda, cara oculta i prepotència llefiscosa que us deia, segueixen a l'ordre del dia de les seves pràctiques.

Avui, el PP encara no ha aclarit res del cas Bárcenas.

Avui, segueixen els Urdangarin, Bustos, Millet, i companyia, fent de les seves malgrat les imputacions. 

Avui, podem ser encara més conscients que NO TOTS SÓN IGUALS. 

Avui, a totes aquelles persones, que sou moltes, que sovint dubteu de la política, que sovint em dieu ¿què fas ficat en això?, us vull dir que teniu moltes raons per dubtar-ne, però moltes altres per no fer-ho. A mi m'agrada sustentar-me en les segones i treballar per minimitzar les primeres. Dins les meves possibilitats.

Avui vull recordar també que el "tots són iguals, tan se val qui votis" i el "jo voto els de sempre perquè total no cambia res" és justament el que fa que el PP i els corruptes que passegen per les seves files, governin aquest país. 

Avui, als que defenseu aquests discursos, des del respecte però amb sarcasme: gràcies per fer-ho possible.

Avui, als més de deu milions de votants del PP, des del respecte però amb sarcasme, gràcies per fer-ho possible.

Per fer possible totes aquestes bestieses. Per fer possible també una cosa positiva: que siguem moltes les persones que hi estiguem en contra. Que volguem noves polítiques, nova gent i nova democràcia. 

Avui és a aquestes persones a qui demano que feu un canvi de plantejament i de discurs. 

Us demano també que no us molesti el meu sarcasme: la vostra posició és molt legítima, però  si el vostre discurs és únicament destructiu o el vostre vot sempre fiel a la dreta que destrossa aquesta societat, donar-vos les gràcies, des del respecte però amb sarcasme, és el mínim que puc fer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario